Wat we doen

Vaak krijgen wij de vraag wat service nu precies is en wat wij doen. Kort gezegd haalt Ladies’ Circle Parkstad geld op voor goede doelen. Dit wordt gedaan door het organiseren van leuke evenementen of het verkopen van diverse producten, zoals wijnpakketen, kookboeken en gadgets. Met onze acties steunden wij de afgelopen jaren onder andere het Toon Hermans Huis, Stichting Leergeld Parkstad, Stichting Jarige Job, Wensulance, Kika en vele andere goede doelen.

Naast het ophalen van geld steken wij ook graag zelf de handen uit de mouwen en helpen daarmee in verschillende situaties door te doen, zoals bijvoorbeeld het bakken van pannenkoeken in een lokaal zorgcentrum.

Doen we dan alleen dingen voor goede doelen? Nee natuurlijk niet! Samen ondernemen wij ook gezellige activiteiten, zoals wandelingen, weekendjes weg, etentjes, enzovoorts. We staan immers voor Vriendschap en Service!

Geschiedenis

Ladies’ Circle Parkstad is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar die Parkstad een warm hart toedragen. Een groep dames die zich verenigd heeft met als doel door vriendschap, commitment en passie, mensen service te verlenen daar waar het hard nodig is.

Op 29 september 2012 is Ladies’ Circle Parkstad officieel opgericht door 13 enthousiaste   ladies met een spetterende Lipstick en Roesj Revu Carnavalesk. Momenteel telt onze circle 17 leden die zich met passie inzetten voor goede doelen die ze na aan het hart liggen.

Bestuur

Het bestuur van 2020-2021 bestaat uit vier Ladies:

Martine Wentink: Voorzitter

Jill Hamers : Vice-Voorzitter

Loes Meevissen – Van der Zee: Secretaris

Eve Philips: Penningmeester

Motto 2020/2021

Het motto van dit jaar is : Empowered women empower women!

Agenda

Belangrijke data:

Kijk hier regelmatig voor leuke evenementen en bijeenkomsten!

Foto's

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Ladies’ Circle Parkstad of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar lc71@ladiescircle.nl

Onze Ladies